Overzicht blogitems

Categorie: Categorie 1
Coolcat admin17-12-2018 15:31
De HR-manager van CoolCat legt uit wat het bedrijf doet om maandelijks 450 sollicitaties van tieners te ontvangen.

Kledingwinkel CoolCat krijgt gemiddeld 450 sollicitaties per maand. Op basis van duizenden recensies door huidige en voormalige medewerkers op vacaturesite Indeed staat het kledingmerk op plek twee in de lijst van Top-Rated Workplaces 2018.

4020bekeken
Geen reacties
Categorie: Categorie 1
Coolcat admin17-12-2018 14:59
De meest succesvolle artiest en producer van Nederland, Ronnie Flex, is een nieuwe weg ingeslagen. Als creative director en ontwerper van zijn eigen collectie, die vanaf volgende week exclusief bij CoolCat te koop is, treedt Ronnie in de voetsporen van internationale hiphop- en fashion iconen als Rihanna, Beyonce, Kanye West en Virgil Abloh. Flex geeft hiermee vorm aan een grote droom die hij al lang koestert; namelijk het neerzetten van een kledinglijn die uber-cool en toch zeer betaalbaar is voor een brede groep jongeren, die ook zijn fans zijn.

CoolCat’s oprichter, Roland Kahn, is 40 jaar geleden met dezelfde droom begonnen, en het merk werkt nog steeds op die manier. Na de lancering van de eerste collectie die op 19 oktober online staat en op 20 oktober in de winkels ligt, volgen een party-programma, en volgend jaar een Festival-collectie.
675bekeken
Geen reacties
Categorie: Categorie 1
Coolcat admin16-12-2018 9:42
Woensdag 26 september lanceert Coolcat in haar winkels een nieuwe kledingcollectie die op basis van een co-lab is geproduceerd. De collectie, ontworpen in samenwerking met de succesvolle designer Bas Kosters, werd vrijdag 21 september in Sociëteit Sexyland in Amsterdam-Noord geïntroduceerd met een presentatie waarin muziek, fashion en entertainment bij elkaar kwamen De ontwerper werd geïnspireerd door het originele Coolcat beeldmerk van de bijna 40-jarige moderetailer. De samenwerking onderstreept en geeft letterlijk en figuurlijk kleur aan het herstel van de bedrijfsresultaten dat vanaf 2016 is ingezet.
720bekeken
Geen reacties
Categorie: Categorie 1
Coolcat admin14-12-2018 9:51
Drie modeketens klaar voor toekomstig succes

Tijdens de presentatie van de jaarcijfers vandaag van Coolcat, America Today en MS Mode stond één idee centraal: door je als moderetailer meer te verdiepen in wat er bij je doelgroep speelt, ben je in staat meer te zijn voor je klant dan alleen een winkel waar je kleding koopt. Het vormt de basis van de positieve berichten van de ceo’s van de drie bedrijven, behorend tot Cool Investments van mode-ondernemer Roland Kahn. De drie ketens hebben roerige jaren achter de rug, maar worden nu gekenmerkt door optimisme en zijn klaar voor toekomstig succes.

859bekeken
Geen reacties
CoolCat Fashion b.v gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.