Stage Online Marketing
Diemen

DEVELOP AN AWESOME WAY OF THINKING – INTERN @ COOLCAT! Ben jij op zoek naar een brede stage op het gebied van Online Marketing met de focus op E-mail Marketing waar je aan de slag kan met jouw eigen takenpakket?

Stage Buying
Diemen

DEVELOP AN AWESOME WAY OF THINKING – INTERN @ COOLCAT! Ben jij op zoek naar een brede stage op het gebied van Buying waar je aan de slag kan met jouw eigen takenpakket?

Stage Social Media
Diemen

DEVELOP AN AWESOME WAY OF THINKING – INTERN @ COOLCAT! Ben jij op zoek naar een brede stage op het gebied van Social Media waar je aan de slag kan met jouw eigen takenpakket?

Stage Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Diemen

Voor de afdeling MVO zijn wij op zoek naar een stagiair(e) die het team ondersteund en alle disciplines van MVO wil leren kennen.

SUPPORT OFFICE

Op ons support office in zowel Houten als Diemen bieden wij stageplekken op verschillende afdelingen. Tijdens jouw stage ben je een volwaardig lid van het team. Je draait mee in de dagelijkse operatie, waardoor je alle ins en outs leert van het vak! Je wordt begeleidt door een specialist op jouw gebied en ondersteunt door al jouw collega’s. Wij zorgen dat jij alles weet wat je moet weten en met een gevulde rugzak je stage afrondt! De kans is zelfs heel groot dat jij bij CoolCat blijft en dat jouw carrière een vliegende start maakt!

BOL

Wij zijn een erkend leerbedrijf voor verschillende opleidingsniveaus. Wij werken samen met regionale ROC’s en bieden stageplekken aan voor MBO-niveau 1 t/m 4. Stage lopen bij de CoolCat betekent dat je heel veel gaat leren! Je mag bij ons alles doen. Kassa draaien, verkopen, Visual Merchandising, alles is mogelijk. Wil jij school combineren met een veelzijdige en leerzame stage dan is CoolCat de plek voor jou!

BBL

Wil jij liever leren in de praktijk? CoolCat streeft ernaar om in iedere store BBL-leerplekken aan te bieden voor alle niveaus. Tijdens je studie begeleiden wij jou met je kerntaken en zorgen wij ervoor dat jij jouw doelen bereikt! Je bent onderdeel van een jong en gemotiveerd team. Daarnaast vergoedt CoolCat, onder bepaalde voorwaarden, een groot deel van je jaarlijkse studiekosten.