BIJBAAN

Als verkoopmedewerker heb je een fun en afwisselende job. Je zit geen moment stil, want je bent de hele dag bezig met ervoor te zorgen dat elke klant de store met een glimlach verlaat (en uiteraard het liefst met een nieuwe outfit).
Verkopen, de winkel strak trekken, kassa draaien & kleding en accessoires bijvullen; geen taak is jou te gek!

Ben jij flexibel beschikbaar na school, op koopavonden en in de weekenden? Loop langs de winkel waar je graag wilt werken en solliciteer direct!

PARTTIME

Als parttime verkoopmedewerker ben je het gezicht van de store. Je weet de doelgroep te inspireren met jouw waanzinnige, crazy looks en klanten komen speciaal voor jou nog een keertje terug!

Verkopen is voor jou fun! Je zit geen moment stil, want je bent de hele dag bezig met verkopen, de winkel strak trekken, kassa draaien & kleding en accessoires bijvullen, zodat de klant de store met een glimlach verlaat!
Zie jij deze job helemaal zitten? Loop langs de winkel waar je graag wilt werken en solliciteer direct!

BBL

Als BBL’er ben je een echte praktijktijger. Je combineert jouw opleiding met werken in de store en je wordt volledig onderdeel van een enthousiast team.

Je ontvangt personeelskorting op de gehele collectie en als kers op de taart komt CoolCat je tegemoet in je opleidingskosten.

Volg jij een BBL-opleiding en wil jij leren in een jonge, eigenwijze en snelle organisatie, waar je helemaal jezelf kan zijn? Loop langs de winkel waar je graag wilt werken en solliciteer direct!

Wij zijn altijd op zoek naar het beste store management! Herken jij je in onze waarden en wil jij deel uitmaken van de CoolCat cultuur? Check dan de vacatures in jouw regio en solliciteer direct!

Selecteer je regio